A gyógyulás belső munka eredménye!

Ha olyan a helyzeted, ami már egy ideje problémát okoz, és még nem sikerült megoldást találnia rá, és az hetek, hónapok, évek óta csak romlott, akkor ideje felismeri, és kimondani, hogy bizony segítségre van szükséged. Mi lesz egy év múlva, ha ez így folytatódik? Vagy két év múlva?

Csak saját magad tudod megváltoztatni az életedet. Hiába akarják mások körülötted, ha te nem akarod. Mindenkinek vannak nehezebb időszakok az életében, csak valaki könnyebben átvészeli, mások pedig szenvednek.

Az első lépés a legnehezebb, utána már napról napra könnyebb lesz minden, csak kezd el!

Mi az oka, hogy nem tudsz változtatni? Ennek több oka lehet, általában a félelem, egyedül érzem magam, jó lenne, aki segítene, kitartás, nem akarunk változtatni. Rá kell nézned az életedre, arra a helyzetre, amiben vagy, és látnod kell, hogy az milyen problémát okoz az életedben. Fel kell ismerned, hogy ha nem változtatsz rajta, akkor az csak rosszabb lesz. Tudd, hogy a gyógyulás belső munka eredménye!

Nézd meg milyen lehetőségek közül választhat, ami szimpatikus kezdj neki.

  • Segíts másokon!
  • Olvass minél több inspiráló könyvet!
  • Utazzál!

Segíts másokon! Kopogj be az idős szomszédhoz, hogy kell-e hozni valamit a boltból, van-e valamire szüksége. Vannak emberek, akik nálad is rosszabb helyzetben kelnek fel minden nap, és teszik a dolgukat.

Olvass minél több inspiráló könyvet! 

Apránként fordítsd a figyelmed egy – egy példaértékű életrajz, egy motiváló könyv elolvasására! Légy hálás azért, hogy megmutatják, így is lehet élni!

Olvasd el ezt a könyvet, máshogy fogod látni a dolgokat.

🌺E L Ő R E N D E L H E T Ő 🌺

Kozma Ani: Kezdet és vég

20% kedvezménnyel

https://shop.newlinekiado.hu/Kozma-Ani-Kezdet-es-veg…

Várható megjelenés: 2021.05.28.

Fülszöveg:

Három ember sorsa fonódik össze egy tragikus baleset következtében.

Miként lehet egy családnak túljutni a rossz időszakon, hogy a múltra ne szomorúsággal gondoljanak, a jelennel elégedettek legyenek és a jövőre bizalommal tekintsenek?

  • Egy igaz szerelem
  • Egy tragédia
  • Egy titok
  • Az igazság

Ez a felemelő történet a szerelemről, a reményről és a második esélyről szól. Az események során számos titok kerül napvilágra, amelyek felkavarják az állóvizet. A regény magávalragadó, sodró lendülete, erőteljes karakterei teszik élővé a történetet.

Vajon Annika és Dávid szerelme felül tud kerekedni a családi viharokon, vagy külön folytatják az útjukat?

Kozma Ani megrendítő erejű könyve egy olyan utazásra invitál, amely magával ragadja az olvasót, a romantika, dráma és misztikum különleges elegyéből álló, lebilincselő családregény világába.

„Egy nagyon megható, érzelmes történet. Nagyszerűen megírt könyv.” – Anett

„A történet szívszorító, de vannak édes események is, amelyek segíthetnek az élet különféle konfliktusainak megoldásában.” – Judit

Utazzál!

A Védák szerint a rendszeres utazás a legerősebb jellemformáló hatású dolog. Mivel új élethelyzetek és ezekhez, ott azonnal adaptálódni kell, ajánlják is mindenkinek. Amikor tudok, mindig utazok, hogy új élményekben lehessen részem.

+ Ajánlásom: Mindenkinek ajánlom, aki változást akar az élete bármely területén: Access Bars – Erről bővebben itt olvashatsz:

Access Bars kezelés

Miért jó ez neked?

Sokkal nyugodtabb leszel. Nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban fogsz tudni élni.

Sokszor a mély pontok visznek előre, mert ebből tanulsz.

A Varázslat meg fogja változtatni az egész életedet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük